FAQ

Hoeveel kost een fotoshoot?

Hoeveel een fotoshoot kost, hangt af van verschillende factoren zoals de duur van de shoot, het aantal bewerkte beelden en de locatie. Zoals je kunt zien in de pakketten die ik hier voorstel, beginnen de meeste shoots aan zo’n 250 euro (exclusief btw). Wil je zelf een pakket samenstellen, neem dan gerust contact met me op. Alle betalingen gebeuren via overschrijving. Wil je meer weten over waarom fotoshoots zo veel geld kosten? Check dan zeker deze blogpost.

Waar gaat de fotoshoot door?

Ik werk voornamelijk op locatie. Gent is mijn uitvalsbasis, maar ik reis met plezier heel België door (hou er rekening mee dat ik een kilometervergoeding kan aanrekenen). Heb je nog geen locatie in gedachten? Dan gaan we samen op zoek naar een plek waar we jouw idee helemaal kunnen waarmaken. Toch op zoek naar een shoot met studiogevoel? Geen probleem, ik breng het benodigde materiaal (zoals een achtergrond en lampen) mee naar jou.

Hoe verloopt een fotoshoot?

Een fotoshoot is geen product, maar een proces dat al begint vanaf het moment dat je contact met me opneemt. Heb je een idee, maar weet je nog niet hoe je dat vorm moet geven? Tijdens een kennismakingsgesprek steken we de koppen bij elkaar, stellen we een moodboard samen en gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie en styling. Tijdens de shoot zelf nemen we onze tijd om erin te komen, want jouw gemak staat bij mij voorop. De vlotte babbel krijg je er gratis bij!

Hoe worden de foto’s aangeleverd?

Na de shoot krijg je twee opties: ofwel kies je uit de onbewerkte beelden zelf welke bewerkt moeten worden, of wel laat je die keuze aan mij over. Na de bewerking stuur ik alle beelden door via WeTransfer en/of op een USB-stick. Ben je van plan om beelden te laten printen, of wil je graag dat ik je daarbij help? Geef me dan een seintje, zodat ik de beelden in de juiste resolutie voor print kan doorsturen.