Reizen

Roadtrips & tricks | Kroatië

Leestijd: 6 minuten Na twee jaar op onze bucketlist te hebben gestaan, werd een roadtrip door Kroatië vorige zomer eindelijk werkelijkheid. Na een rondreis door Marokko kregen we de smaak echt te pakken, en legden we de citytrips naast ons neer. Maar waar de rondreis naar Marokko nog georganiseerd was, stonden we er in KroatiëMeer lezen over “Roadtrips & tricks | Kroatië”

Houffa-liefde | La Truite d’Argent, Houffalize, België

Leestijd: 2 minuten Onlangs waren Ben en ik vijf jaar samen – hoera! Zo’n feestelijke gelegenheden vieren wij nog het liefst tijdens een weekendje weg. Citytrips en skyline suites hadden we al gehad, dus werd het weer eens tijd voor iets anders. Omzwervingen langs B&B’s op boten en tiny houses – voor niet zo’n tinyMeer lezen over “Houffa-liefde | La Truite d’Argent, Houffalize, België”

Gezellig-geit troef | Costa Kabrita, Huijbergen, Nederland

Dat was het dan: ik ben niet langer een camping-maagd! Afgelopen week hebben Ben en ik een paar dagen de wondere wereld der glamping ontdekt op Costa Kabrita, een camping/boerderij net voorbij de Belgisch-Nederlandse grens. Vanuit onze Finse kota, een praktisch ingerichte en waanzinnig gezellige chalet, zijn we helemaal back to basics gegaan. En man,Meer lezen over “Gezellig-geit troef | Costa Kabrita, Huijbergen, Nederland”

Hotspots & notspots

Angers, 16 december 2018 Op Erasmus ga je niet alleen om je taal bij te schaven, maar ook je cultuur. En hoe kan je je beter onderdompelen in de Franse cultuur dan door je onder te dompelen in de Franse gastronomie? (Niet letterlijk dan, een wijnbad is misschien een beetje te decadent…) Vier maanden langMeer lezen over “Hotspots & notspots”

Mijn persoonlijke bucket list

In elk doorsnee zelfhulpboek zal je tegenkomen dat het gemakkelijker is om je doelen te bereiken wanneer je die ook ergens opschrijft of visualiseert. Hoewel ik me zoveel mogelijk op het heden probeer te focussen, zonder in het verleden of in de toekomst te leven, heb ik mezelf toch enkele doelen gesteld die de keuzesMeer lezen over “Mijn persoonlijke bucket list”

Vacances en France

Angers, 4 november 2018 Nog een voordeel aan het Franse semester: wij hebben hier (in tegenstelling tot in Antwerpen) wél een weekje herfstvakantie – hoewel het weer hier in la douce France nu niet bepaald herfstig is. Een week de tijd om mijn batterijen weer op te laden, zodat ik morgen vol energie aan hetMeer lezen over “Vacances en France”

Hey poes, Tours’ke doen?

Dit weekend heb ik je niet op de hoogte gehouden van mijn wekelijkse avonturen in Angers; dit weekend was ik zelfs niet in Angers! Samen met enkele anderen hadden we beslist om onze horizon eens wat te verbreden, en dat wel tot in het verre Tours. Daar hebben Lisa, Benjamin, Owen en ik twee dagenMeer lezen over “Hey poes, Tours’ke doen?”

What to visit in Angers

Angers, 1 oktober 2018 I know, I know: mijn blogpost komt een dag te laat – althans voor degenen die mijn Erasmusavontuur op de voet volgen als kleine stalkertjes. Maar daar heb ik een goede reden voor: mijn grootouders waren zaterdag en zondag op bezoek en ik was dus te druk de stad te verkennen!Meer lezen over “What to visit in Angers”

(St)rondreis | Marokko

Rondreizen in Marokko: de do’s en don’t’s DO DON’T Download de app maps.me om je weg (offline!) terug te vinden in de kleine straten van Marrakech. De routebeschrijvingen zullen je nog goed van pas komen. Koop je souvenirs niet in de soeks. De prijs ligt er hoger, de kwaliteit lager. Er zijn genoeg andere plaatsenMeer lezen over “(St)rondreis | Marokko”

%d bloggers liken dit: